Citatele care sunt mai lungi de trei rânduri trebuie date într-un bloc și indentate. Aici, nu trebuie să utilizați ghilimele.

Best FREE Thesis Writing and Editing Services Website Templates

Citatele dintr-un citat sunt date cu ghilimele simple. De exemplu:

El a spus: „Nu vă gândiți „Nu pot să o fac”. Gândiți-vă „Nu pot să o fac încă”.

Titlurile cărților, filmelor și revistelor sunt de obicei scrise cu caractere cursive sau subliniate (în text, notele de subsol și bibliografie).

Titlurile de poezii, eseuri și tema licenta articole din antologii și de pe internet sunt date între ghilimele.

Toate cuvintele titlurilor cărților în limba engleză (cu excepția articolelor, conjuncțiilor și prepozițiilor) sunt scrise cu majuscule. De exemplu: Portretul artistului ca tânăr

DARE CITE DE LITERATURĂ / EVITAREA PLAGIATURILOR

Nu uitați să citați sursele pentru citatele dvs. În general, trebuie să furnizați referințe la toate sursele din care ați luat gânduri sau declarații care nu sunt proprii. Acest lucru este valabil pentru citatele directe (replicarea exactă a textului între ghilimele), precum și pentru rezumate și parafrazare (exprimarea sensului sau ideilor într-o sursă) pe care nu le puneți între ghilimele.

Plagiatul este un păcat de moarte în mediul academic și ar trebui să îl evitați cu siguranță. Spre deosebire de SUA, studenții nu sunt dați afară din universitatea din Germania pentru plagiat, dar în cadrul Departamentului de Engleză există consecințe grave pentru plagiat. De câteva semestre, cazurile de plagiat sunt tratate în acest mod: cei care predau munca pe care au plagiat nu vor primi credit pentru lucrare și nu li se va oferi șansa de a preda un nou referat. În loc să primiți creditul dvs. de curs, dosarul dvs. de student va nota plagiatul dvs. Pentru a evita acest lucru, lucrați cu conștiință și asigurați-vă că oferiți referințe pentru toate citatele, ideile și propozițiile pe care le-ați folosit în textul dvs., fie ca note de subsol, fie în text.

Toate lucrările (Hausarbeiten) și tezele (Abschlussarbeiten) trebuie să conțină o declarație semnată de neplagiat. Puteți găsi acest formular pentru aceasta pe pagina de start a cursului dvs. de studii (BaKuWi, GymPo etc.).

CITAT CORECT

Practic, există două moduri diferite de a cita o sursă – fie prin utilizarea notelor de subsol, fie prin includerea surselor în textul rulant.

CITE DE LITERATURĂ ÎN NOTE DE SUBsol

Când utilizați notele de subsol, puneți nota de subsol imediat după un citat direct sau indirect și apoi indicați sursa(ele) în nota de subsol de mai jos. Dacă citați o sursă pentru prima dată, dați o referință bibliografică completă. În toate referințele ulterioare, este suficient să denumiți sursa într-o formă scurtă, unde dați numele autorului și un titlu scurt pentru lucrarea citată cu numărul de pagină relevant.

Când utilizați citate între paranteze (în text), puneți informațiile sursă la sfârșitul citatului între paranteze. Ar trebui să oferiți cititorului dvs. suficiente informații pentru ca el / ea să poată găsi cu ușurință lucrarea la care face referire în bibliografie sau pasajul din textul sursă însuși. Aceasta înseamnă că ar trebui să indicați întotdeauna numărul paginii, de obicei numele autorului și titlul prescurtat al cărții.